Workshop-ul cu tema ” Educația non-formală: actori, practici, perspective

va avea loc în data de

29  martie 2023,  începând  cu  ora  10,  în  sala multifuncțională a Centrului  cultural  FABER  din

Timișoara (Splaiul Peneș Curcanul nr. 3-5).

Înscrierile pentru evenimentul organizat de către Casa Corpului Didactic Timiș se vor face completând formularul de înscriere online, accesând link-ul https://forms.gle/FsyVH8dfcRRVGNLT8

La finalul perioadei de înscriere toate persoanele vor fi notificate pe adresa de e-mail indicată în formularul de înscriere în vederea constituirii dosarului de grup țintă. Participanții vor aduce la eveniment o copie a cărții de identitate, iar formularele tipizate vor fi completate înainte de începerea evenimentului.

 

Perioada de înscriere: 21.03.2023 – 26.03.2023.

 

 

Formular înscriere online seria 13 CRED TM

 https://forms.gle/dtSeF6xuB2P4Jp747

Formular înscriere online seria 3 MANAGER TM

 https://forms.gle/ADSTwcwzoizRQgUm8

Formular înscriere online seria 3 RED TM

https://forms.gle/Bk7DRvyiN6whNLsh8

 

Publicare apel selecție GT pentru seria 3 RED

 Adresa ME

Publicare apel selecție GT pentru seria 3 MANAGER

 Documente necesare și apel selectie

Publicare apel selecție GT pentru seria 13 CRED

Documente necesare pentru seria 13 CRED

Apel selecție GT pentru seria 13 CRED

Pachet formulare 

 

Proiectul CRED pune la dispoziție un set de 21 astfel de programe, aprobate prin Ordinul de Ministru 6101/2022.

(https://drive.google.com/file/d/1LzR6KV_5d1lhyUxGQIHBhyNSTnv6pmUn/view).

La acest link găsiți întregul set de programe propuse: https://www.educred.ro/programe-scolare-pentru-optionale-integrate/

 

APELUL DE SELECȚIE PENTRU GRUPUL ȚINTĂ CARE VA PARTICIPA LA PROGRAMUL DE FORMARE ”MANAGEMENTUL IMPLEMENTĂRII EFICIENTE A  CURRICULUMULUI NAȚIONAL. MANAGER-CRED. FORMARE NIVEL 2” - SERIA 2.

APEL SELECȚIE

PACHET DOCUMENTE

TERMEN ÎNSCRIERE 30 SEPTEMBRIE 2022

 

SELECȚIE PENTRU GRUPUL ȚINTĂ CARE VA PARTICIPA LA PROGRAMUL DE FORMARE ”RESURSE EDUCAȚIONALE DIGITALE: REALIZARE, UTILIZARE, EVALUARE. FORMARE NIVEL 2” - SERIA 2.

APEL SELECTIE

PACHET DOCUMENTE

Link formular înscriere:

https://forms.gle/w2KER3yx68juaE8v7

 

Termen înscriere: 23 septembrie 2022

 

APELUL DE SELECȚIE PENTRU GT CARE VA PARTICIPA LA PROGRAMUL DE FORMARE CRED. FORMARE NIVEL II ÎNVĂȚĂMÂNT GIMNAZIAL - SERIA 12 GIMNAZIU (postat 12 septembrie 2022)

ADRESĂ ME

APEL SELECȚIE

PACHET DOCUMENTE

 

 

Apel selecție GT pentru seria 1 MANAGER - CRED

https://www.ccd-timis.ro/index.php/noutati/39-cred-apel-selectie-grup-tinta-program-manager-mai-2022 

Apelul de selecție a grupului țintă SERIA 11 GIMNAZIU - program de abilitare curriculară

https://www.ccd-timis.ro/index.php/noutati/36-cred-apel-selectie-grup-tinta-aprilie-2022  

 

Apelul de selecție a experților formare pentru programul RED

Vă informăm despre apelul de selecție pentru grupul țintă care va participa la programul de formare ”Resurse educaționale deschise: realizare, utilizare, evaluare. Formare nivel 2”.

 

 

Apel de selecție a GT pentru programul RED 

Vă informăm despre apelul de selecție pentru grupul țintă care va participa la programul de formare ”Resurse educaționale deschise: realizare, utilizare, evaluare. Formare nivel 2”.
 
 
Link-ul de pe site-ul CCD Timiș către apelul de selecție: https://www.ccd-timis.ro/index.php/noutati/29-cred-apel-selectie-grup-tinta-martie-2022
 
 

Evenimentul online „Calitate în învățământul gimnazial prin Resurse Educaționale Deschise”

Vă invităm, așadar, miercuri, 2 martie, orele 17:00 – 18:00, la evenimentul online Calitate în învățământul gimnazial prin Resurse Educaționale Deschise, transmis LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED”(click pentru acces) sau pe pagina dedicată evenimentului(click entru acces), la o sesiune de prezentări interactive despre RED susținute de o parte dintre experții care au realizat resursele pentru nivelul gimnazial: doamnele profesoare Ana Tudorache, Mădălina Angelușiu și Marinela Mocanu și domnul profesor Gabriel Vrînceanu.

 

Nu uitați, dragi colegi din marea Comunitate CRED: fiecare dintre dumneavoastră poate consulta arhiva RED cu resurse dezvoltate și distribuite prin intermediul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED – click AICI pentru acces, având astfel posibilitatea de a le utiliza la clasă, de a vă inspira sau chiar de a dezvolta instrumente similare, diseminarea bunelor practici în educație fiind unul dintre obiectivele proiectului nostru. Întrucât dorim să avem o imagine cât mai clară asupra modului în care sunt utilizate și dorim să știm dacă și cum pot fi îmbunătățite aceste materiale, punem la dispoziția utilizatorilor un formular de feedback(click pentru acces).

Prin intermediul formularului, ne puteți furniza sugestii privind utilitatea RED realizate în cadrul CRED, modul în care elevii au răspuns la introducerea acestor materiale interactive în procesul de învățare, precum și informații utile despre îmbunătățirea resurselor sau date despre alte nevoi identificate în rândul elevilor, care pot fi susținute de resursele dezvoltate de experții proiectului.

Subiectul „Resurse Educaționale Deschise” este, poate mai mult ca oricând, de actualitate și este necesar ca toți reprezentanții sistemului de educație să contribuie atât la realizarea unor astfel de resurse, cât și la diseminarea lor.

De aceea, vă așteptăm, în număr cât mai mare, la acest nou eveniment online marca „Proiectul CRED”.

Mai mult decât atât, ne-am bucura să îi invitați și pe colegii din comunitățile dumneavoastră profesionale să răspundă „Prezent!” miercuri, 2 martie, la ora 17:00.

Vă așteptăm la o nouă reuniune a Comunității CRED, și nu numai, într-o experiență de împărtășire, cu bucurie, a bunelor practici educaționale.

 

 

Ghid feedback resurse RED realizate în cadrul proiectului CRED

Colegii noștri din echipa celor 82 de experți creatori de Resurse Educaționale Deschise (RED) ai proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED au realizat, până în prezent, 3.300 de Resurse Educaționale Deschise (RED).

Dintre acestea, 2.400 de materiale educaționale au fost deja publicate online, fiind disponibile, gratuit, oricărui cadru didactic care predă la nivelul primar sau gimnazial și nu numai.

      Materialele suport sunt centralizate AICI (click pentru acces) și sunt grupate în funcție de nivelul de învățământ și disciplinele vizate.

Resursele vizează activitățile de predare-învățare-evaluare, având în vedere că sunt gândite ca materiale suport, ce pot fi integrate în activitatea de predare la clasă și/sau pot fi utilizate în activitatea de învățare individuală a elevilor.

 

      Colecția RED-urilor CRED se află în permanentă creștere, motiv pentru care ne-am bucura să vă abonați la cele două canale EduCred Youtube, astfel încât să primiți notificări cu ultimele materiale dezvoltate de #TeamRED:

Primar: https://www.youtube.com/c/PrimarEDUCRED

Gimnaziu: https://www.youtube.com/c/EDUCREDGimnaziu/

 

      Odată ce ați explorat aceste resurse, ne puteți furniza sugestii privind utilitatea acestora, precum și informații privind modul în care elevii au răspuns la introducerea materialelor interactive în procesul de învățare. De asemenea, ne-ar ajuta recomandările dumneavoastră pentru îmbunătățirea resurselor sau date despre alte nevoi identificate la elevi, care pot fi susținute de resursele dezvoltate de experții proiectului. Formularul de feedback este disponibil AICI(click pentru acces).

Vă invităm, așadar, să descoperiți și valorificați colecția RED în CRED, să vă abonați la canalele Youtube și să completați formularul de feedback.

Comunitatea noastră online vă așteaptă și pe paginile social media ale Proiectului CRED:

Facebook: https://www.facebook.com/ProiectulCRED

Instagram: https://www.instagram.com/proiectulcred/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/proiectul-cred

 

 

Materiala RED publice: 

- In link-ul de la digital.educred.ro se poate face selecție si după clasa si disciplină

- Resurse RED publice

Evenimentului online CRED - „Calitate în învățământul primar prin Resurse Educaționale Deschise” - joi, 27 ianuarie, orele 17:00 - 18:00

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED prezintă „Calitate în învățământul primar prin Resurse Educaționale Deschise”, un nou eveniment online marca ”Proiectul CRED”, organizat joi27 ianuarieorele 17:00 - 18:00.

 Discuțiile vor fi transmise în direct prin intermediul paginii Facebook „Proiectul CRED” (click pentru acces) și prin pagina Facebook dedicată evenimentului „Calitate în învățământul primar prin Resurse Educaționale Deschise” (click pentru acces).

 Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/899185337337354

 

CRED - Apel selecție grup țintă - decembrie 2021

Diseminare exemple de bune practici educaționale - Proiectul CRED - 8 decembrie 2021 orele 16.00 - 17.30

CRED selecție inscrieri cadre didactice septembrie 2021

Selecției grupului țintă pentru seriile 8/9 în cadrul proiectului CRED - ”CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”

Formular strategie selecție GT - septembrie 2021 - Proiect CRED

Comunicat de presa, la finalul celor 45 de workshopuri

Rezultate finale apel selectie experti RED - NR. 2256/118327_TM/24.05.2021

Rezultate eligibilitate dosare experți RED

Selecție experți  discipline - realizare ghiduri

Selecție experți în realizarea Resurselor Educaționale Deschise - RED 

APEL SELECTIE GRUP TINTA - WORKSHOP - ACTIVITATEA 4.3

Creatori de Educație – Generația 2021

APEL SELECTIE EXPERTI RED - MAI 2021 - PROIECTUL „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”- CRED

Proiectul CRED lansează la nivel național seria de 90 de evenimente "Ateliere CRED - bune practici în educație"

Casa Corpului Didactic Timiș - Proiectul CRED

CRED - CREATORI DE EDUCAȚIE

Digital pe educred.ro