Olimpiada nationala TINERII DEZBAT 2017 - documente

Inapoi

Aspecte legate de organizarea Olimpiadei nationale de argumentare, dezbatere si gândire critică ”Tinerii dezbat” – 2017 la nivelul judetului Timis

 

 

1.      Competitia este cuprinsă în Calendarul Olimpiadelor Nationale din anul scolar 2016 – 2017;

 

2.      Documentele sunt postate la adresa https://edu.ro/olimpiade-si-concursuri

a.       Regulamentul olimpiadei ”Tinerii dezbat”

b.      Ghidul profesorului, Materiale curriculare, Materiale de sprijin

N.B. Toate documentele sunt postate arhivat in ZIP

 

3.      Functionarea unui club de dezbateri în scoală este aprobată de conducerea unitătii de învătământ. Coordonatorul acestui club este un cadru didactic care are competente în domeniu si/sau care a participat la stagii de formare în domeniul tehnicilor de argumentare, dezbatere si arbitraj. Activitatea  clubului de dezbateri se desfăsoară cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

 

4.      Formularul de înscriere (Anexa 1) se trimite de către profesorul coordonator la I.S.J. Timis, semnat, stampilat si scanat în PDF, la adresa de e-mail proiecteeuropene.isjtm@gmail.com TERMEN: 3 martie 2017.

 

5.      La etapa judeteană, o unitate de învătământ poate fi reprezentată de maxim 2 echipe, una la sectiunea ”Începători” si cealaltă la sectiunea ”Avansati”. Unitătile de învătământ care au mai multe echipe vor organiza etapa pe scoală a olimpiadei.

 

6.      Pachetul infiormativ fiind destul de voluminos, vă rcomandăm să-l transmiteti coordontorilor / cadrelor didactice prin e-mail.

 

 

Vă rugăm să acordati o maximă atentie organizării cluburilor de dezbateri în vederea participării la Olimpiada Natională ”Tinerii dezbat” si asteptăm întrebările sau sugestiile dvs. la adresa de e-mail proiecteeuropene.isjtm@gmail.com sau / si la tel. 0757017091

 

prof. Ciprian Blaj

Inspector scolar pentru proiecte si programe europene