mail.isj.timis@gmail.com

logo logo

Informatii despre programul Erasmus+, Apel 2018

img

Informatii despre programul Erasmus+, Apel 2018

Toate documentele aferente se pot descarca de pe pagina www.erasmusplus.ro.

Linkul cu toate documentele aferente este: http://www.erasmusplus.ro/documente-candidatura

Documentele disponibile:

 1. Ghidul Erasmus+ 2018
 2. Apelul european 2018
 3. Apelul national la propuneri de proiecte 2018
 4. Scrisoare de mandat (valabilă şi pentru KA2 – tineret, KA3 şi pentru KA1 - educaţie şcolară şi educaţia adulţilor la consorţiile naţionale)
 5. Formularele de candidatura 2018 
 6. Formularele de candidatura pentru KA2

   http://www.erasmusplus.ro/documente-candidatura

   

  Pentru SCHOOL EXCHANGE PARTNERSHIPS (KA 229) formularul este webform (se completeaza online), si se gaseste la:https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/screen/eforms/KA229-79B9A55B/e-2018-1-ka229/guidelines?start=true

  Pentru a-l accesa va trebuie cont ECAS ( https://ecas.ec.europa.eu/cas/ )

  Vă rugăm să cititi cu atentie ghidul de la prima pagina si de la  https://webgate.ec.europa.eu/fpfis/wikis/pages/viewpage.action?spaceKey=NAITDOC&title=Web+Application+Forms+Guidelines !

  Ghidul tehnic de completare si indexul formularului KA 229 este la: https://webgate.ec.europa.eu/fpfis/wikis/display/NAITDOC/Forms+-+Index+-+KA229+School+Exchange+Partnerships (cu sectiuni in coloana din stinga!) Aveti aici optiuni si pentru alte limbi (din pacate, printre ele nu este si limba romana).

  Pentru un curs gratuit pentru aplicanti si pentru cautare de parteneri e recomandabil sa apelati si la School Education Gateway:https://www.schooleducationgateway.eu/en/pub/index.htm

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati departamentul nostru pentru proiecte europene, coordonat de prof. Ciprian Blaj - inspector scolar. Datele de contact sunt disponibile la rubrica Contact din subpagina Proiecte educationale.