mail.isj.timis@gmail.com

logo logo

Cursuri

img

Cursuri

Cursuri

Va transmit urmatoarea informatie de la Asociatiei GO-AHEAD

Au inceput inscrierile la cursurile Asociatiei GO-AHEAD

Dedicate cadrelor didactice si cadrelor didactice auxiliare, programele de formare GO-AHEAD sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, au o durata de 90 ore de curs si sunt purtatoare de 22 de credite profesionale transferabile.
 
Evaluarea si Dezvoltarea Personala a Copiilor si Elevilor creeaza mediul de invatare si educare a cadrelor didactice si didactice auxiliare (pedagog scolar, instructor de educatie extrascolara, asistent social, mediator scolar, instructor animator) pentru a deveni formatori si a modela la randul lor dimensiunile emotionala, educationala, spirituala, profesionala, sociala si fizica ale elevului.
 
Utilizarea TIC in Procesul de Predare - Invatare ajuta cadrele didactice sa fie la curent cu tendintele in educatie si cu modalitatile prin care tehnologia se poate integra in procesul de predare - invatare.
 
Cursurile au acoperire nationala si sunt sustinute de formatori cu experienta, specialisti in domeniul psihologie, sociologiei, aistentei sociale, psihoterapiei.
 
Pretul unui curs este 450 lei / persoana si include:
- Atestat de formare continua - 22 credite profesionale transferabile
- 90 de ore de curs pentru dobandirea de noi competente, tehnici si atitudini necesare defasurarii orelor de consiliere si dezvoltare personala cu elevii (Evaluarea si Dezvoltarea Personala a Copiilor si Elevilor)
- 90 de ore de curs pentru dobandirea de cunostinte, instrumente si aptitudini necesare procesului de predare (Utilizarea TIC in Procesul de Predare - Invatare).
 
 
 
INSCRIERE CURSURI JAVA