mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Inscrieri pentru concursul National Made for Europe - 2019

 Precizări privind înscrierea la etapa județeană a Concursul Național ”Made for Europe” – 2019 (participare la concurs / participare doar cu un stand la expoziție / participare în calitate de vizitator)

 Prin prezenta vă informăm asupra faptului că unitățile de învățământ care au implementat proiecte cu finanțare europeană încheiate în anul 2018, sau au proiecte aflate în implementare, pot participa la etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL ”MADE FOR EUROPE” 2019, care se va desfășura în data de 14. 03. 2019 la Consiliul Județean Timiș - sala multifuncțională.

Precizări pentru școlile care se înscriu în concurs:

  1. Evaluarea la faza județeană se va desfășura diferențiat, în funcție de tipul de proiect;
  2. Prezentarea produsului în cadrul concursului este făcută de un cuplu elev-profesor, nominalizat,în scris, de către conducerea unității de învățământ, la propunerea membrilor echipei de proiect;
  3. Ce tip de proiecte pot participa: Erasmus+, KA1 și KA2 (educația adulților, educație școlară, tineret, formare profesională), eTwinning, proiecte transfrontaliere, Euroscola, Juvenes Translatores, Europa – casa noastră, Lider european, POCU, alte tipuri de proiecte europene / internaționale; Se vor acorda premii + mențiuni pentru fiecare categorie de proiecte (Ex. KA1 – mobilitati staff, KA1 mobilitati VET, KA2/229 – parteneriate strategice doar intre scoli, KA2 – parteneriate strategice 201, KA2 – parteeriate strategice VET 202, proiecte pentru învățământul special etc.)
  4. Termenul și modalitatea de înscriere:

Termen: 12. 03. 2019

Formularul de înscriere este disponibil aici: https://goo.gl/forms/mZWDcBDGYPTfqLRd2

Notă: La faza națională, care se va desfășura la Cluj - Napoca, vor participa echipele / proiectele care ob’in cel mai mare punctaj, ]n func’ie de numarul de locuri acordate de M.E.N.

  1. Locația: Consiliul Județean Timiș - sala multifuncțională. Pentru expoziția județeană, fiecare unitate de învățământ își va amenaja, în atriumul C.J.T., un stand de prezentare a proiectului, respectiv a produsului final / produselor finale;
  2. Programul zilei de 14 martie 2019:
  • Orele 11 – 13 – organizarea spațiului expozițional. Unitățile de învățământ care doresc, pot să își amenajeze standul și în data de 13 martie, dar după ora 16,30.
  • Orele 13 – 15,30 – desfășurarea concursului

Notă: Dacă aveți proiecte aflate încă în implementare, puteți suporta cheltuielile aferente din bugetul proiectului – buget management.

Precizări pentru școlile care nu se înscriu în concurs, dar doresc să participe cu un stand de prezentare sau cu un material de prezentare (roll-up, afiș etc) la expoziția județeană ”Made for Europe”. Nu se acceptă prezentări pe videoproiector.

Deoarece concursul Made for Europe are și rolul de a disemina proiectele europene / internaționale și a multiplica rezultatele, dorim să valorificăm și prezența școlilor care nu doresc să se înscrie în concurs, dar vor să disemineze proiectul, chiar si printr-un roll-up.

Pentru acest tip de participare, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil în link, până la data de 12. 03. 2019: https://goo.gl/forms/3kemM8rF3uP7yrWl2

Precizări pentru școlile care nu au avut proiecte europene, dar doresc să afle mai multe detalii, să interacționeze cu profesorii și elevii de la școlile care au implementat proiecte europene

                        Așteptăm participarea reprezentanților unităților de învățământ care nu au avut în implementare un proiect European, în calitate de vizitatori: https://goo.gl/forms/LwEbHZKzZ9NHXhN52

                        Pentru înregistrare vă rugăm să utilizați formularul disponibil în link, până la data de 12. 03. 2019:

                        Notă: Deoarece vom oferi și un protocol pentru participanți, este important să estimăm numărul de personae care vor participa.

                        Data a fost stabilită în funcție de disponibilitatea sălii multifuncționale a C.J.T.

Contact:

prof. Ciprian Blaj – inspector școlar pentru proiecte și programe europene, proiecteeuropene.isjtm@gmail.com, 0757017091

Document oficial