mail.isj.timis@gmail.com

logo logo
img

Inscrieri proiect national - Adolescentii, incotro?

Începând cu anul 2019, Ministerul Educației și Cercetării și-a propus să susțină proiectul educațional al Federației Internaționale a Comunităților Educative – secțiunea România „Adolescenții, încotro?”.

Proiectul național de dezbatere și intervenție socială „Adolescenții, încotro?” constă într-o serie de dezbateri organizate în unitățile de învățământ, care să aibă ca finalitate conștientizarea și mobilizarea societății civile în abordarea, reducerea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă  adolescenții în România. Totodată, scopul proiectului este și de a trage un semnal de alarmă, îndemnând la solidaritate în jurul acestui proiect și responsabilizând toți factorii determinanți în vederea semnării unui apel care să se regăsească, cu adevărat, printre prioritățile naționale ale oricărui guvern.

Proiectul se va derula în unități de învățământ preuniversitar în perioada februarie – iunie 2020 și se va finaliza în luna octombrie 2020 cu o dezbatere națională pe tema problemelor cu care se confruntă adolescenții români și a soluțiilor generate de întâlnirile locale.

Înscrierile pentru campanie se vor face până la data de 20 februarie 2020, pe baza formularului de  înscriere, prezentat în anexă, care va fi expediat pe adresa de e-mail fice.romania@yahoo.com. Atașat acestei adrese regăsiți descrierea proiectului, așa cum a fost furnizată de FICE România.

Formular de inscriere